Subkamp geel – Zianië Noord

Hallo jongens en meisjes! Wij zijn subkamp geel en wij zullen een deel van de deelnemers van de RSW gaan begeleiden. Het subkamp zal het gehele weekend bezet worden door stafleden van de scouting AZG uit Waalwijk. De stafleden die je hier vooral zult vinden tijdens de RSW zijn Roy Timmermans en Pascal Kipping. Vorig jaar hebben wij ook subkamp geel bemand. We zullen ons even voorstellen:

Pascal Kipping:

Ik ben Pascal en ik ben 23 jaar oud en ik woon in Waalwijk. Mijn grootste hobby is natuurlijk de scouting. Ik ben al 4 jaar staf bij de Oda Gidsen en dit doe ik nog altijd met veel plezier. Naast de scouting vindt het ook leuk om af en toe een potje te badmintonnen. Momenteel studeer ik bestuurde op Avans Hogeschool en ik werk al jaren bij de Albert Heijn de Els in Waalwijk.

Roy Timmermans:

Mijn naam is Roy Timmermans. Ik ben 21 jaar en ik woon in Waalwijk. Ook mijn grootste hobby is scouting. Ik ben 3 jaar staf bij de Clemenstroep verkenners. Dit wordt mijn 2e jaar als subkampstaf en ik heb er zin in! Ik ben net als Pascal ook nog aan het studeren. Op de zondagochtend ben ik altijd te vinden op het voetbalveld, ik voetbal bij VV Baardwijk in Waalwijk.

Thema

Wanneer jullie je verdiepen in het thema voor dit jaar, zal je merken dat het voor een groot gedeelte gaat om samenwerken. Laat samenwerking nu net een van de belangrijkste ingrediënten zijn voor een geslaagde RWS! Wanneer je namelijk goed samenwerkt met je eigen patrouille creëer je een gezellige sfeer. Uiteindelijk kan een goede samenwerking er ook zeker aan bijdragen dat je een goede prestatie kan neerzetten op de RSW. Dat is, buiten lol hebben, ook zeker belangrijk natuurlijk!

Wij hopen jullie graag te zien op de RSW en we hopen dat jullie een leuk weekend gaan hebben!

Come on yellow army!

Groeten,

Roy Timmermans en Pascal Kipping